TherapieCare

Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapieën

EHBK (Eerste Hulp Bij Kanker)

Het EHBK-programma van Henk Fransen (arts) geeft een overzicht van de belangrijkste maatregelen die je kunt nemen náást een reguliere behandeling van kanker, om het zelfgenezend vermogen van je lichaam optimaal te activeren. Het is waardevol in elke fase van het ziek-zijn, omdat het niet alleen orde schept in de veelheid aan informatie die je bijvoorbeeld op internet kunt vinden, maar je ook de kans biedt eens goed na te gaan of er misschien aandachtspunten zijn die je zelf over het hoofd had gezien.

Het EHBK-programma bestaat uit een aantal video-series die in onze praktijk zijn te bekijken. De video's zijn onderverdeeld in 7 thema's. Naast de video-serie Uitgangspunten (in totaal 51 minuten) zijn er nog 6 series die elk één van de 6 speerpunten uitdiepen van een gedegen aanvullende (complementaire) anti-kankerbenadering. De 1e serie Uitgangspunten schetst de kaders waarbinnen het EHBK-programma zich afspeelt.

De 2e video-serie gaat over de juiste Mindset bij kanker (in totaal 151 minuten). In deze serie komen o.a. de kenmerken van bijzondere patienten aan de orde en worden enkele tips en oefeningen gegeven.

De 3e video serie gaat over Voeding (in totaal 165 minuten) waarbij de belangrijkste aandachtspunten m.b.t. voeding worden besproken alsmede effectieve antikankerdieten.

In de 4e serie wordt ingegaan op supplementenstrategieën (in totaal 124 minuten). O.a. wordt aangegeven welke stoffen kanker-remmend zijn, welke stoffen het immuunsysteem versterken en welke stoffen de bijwerkingen van bestraling en chemo kunnen verminderen.

Het ontgiften van het lichaam staat centraal in de 5e serie (in totaal 68 minuten). Het belang  van ontgiften komt ter sprake, een overzicht van maatregelen en de krachtigste methode.

De 6e serie gaat over Stress (in totaal 166 minuten) en geeft effectieve manieren om met acute  en chronische stress om te gaan. Buikademhalings- en ontspanningsoefeningen komen aan de orde, alsmede visualisering.

De 7e en tevens laatste serie heeft betrekking op de Leefomgeving (in totaal  49 minuten) en bespreekt de toxische belastingen op je huid, in je huis en in je buurt.

Bent u geinteresseerd in één of meer video-series dan kunt u deze bekijken in onze praktijk. Ook is het mogelijk het volledige EHBK-programma te bestellen zodat u thuis alle video's en e-books kunt bekijken en onbeperkt kunt raadplegen.Kaart
Opbellen
E-mail
Info