TherapieCare

Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapieën

Fotonencoherentietherapie

Bij de FotonencoherentieTherapie neemt u plaats in de SuperCoherence Balancing Chamber. U zit in de cabine tussen de schotels waardoor uw hele lichaam intensief gebruik kan maken van de omringende coherente biofotonenvelden. In combinatie met handvatten en voetplaten wordt indirect het hele lichaam behandeld. Door de coherentie van het menselijk besturingssysteem te vergroten, ontstaat ruimte voor herstel en kan de weg naar meer vitaliteit en gezondheid worden ingeslagen.

Het lichaam zal afvalstoffen vrijmaken en afvoeren.

Duidelijk merkbaar is het algehele gevoel van ontspanning en balans na een aantal behandelsessies. Door in de cabine de acupunctuurpunten van vingers en tenen te behandelen kunnen vitale delen in het lichaam worden geactiveerd. Dit kan resulteren in additionele herstellende effecten.

FotonenCoherentieTherapie is inzetbaar bij de volgende indicaties:  

  • stressgerelateerd: vermoeidheid, burn-out, het “niet lekker in je vel zitten"                  
  • versneld herstel bij ziekte, sportblessures en pijnbestrijding 
  • bevordering van vitaliteit, gezondheid en prestatievermogen.

Voor meer informatie: klik hier

Bij chronische klachten bevelen wij voor het gebruik van de Balancing Chamber een behandelfrequentie aan van 3 keer per week (gedurende de eerste 4 weken). 

Voor een totale fotonencoherentie-behandeling moet u rekenen op circa 45 minuten.

Voor behandeling van een specifiek pijngebied wordt een speciale applicator, verbonden aan de BalancingChamber, op een plek midden in het pijngebied gehouden voor zolang dat nodig is.  

Fotonencoherentietherapie kan met behulp van het SuperCoherence vitaliteitsmatras in onze praktijk worden gecombineerd met voetreflextherapie.

Tarief: 10 euro voor 1 sessie in de cabine.                                                                                       

Kaart
Opbellen
E-mail
Info