TherapieCare

Praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire therapieën

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie is een reflex voetmassage die de gesteldheid van de inwendige organen en weefsels beïnvloedt en zo het algehele welzijn bevordert. Het principe van deze methode is dat elk orgaan of weefsel projectievelden (reflexgebieden) heeft op de voet. Deze velden kunnen we behandelen met verschillende massagetechnieken om zodoende blokkades in de desbetreffende organen op te heffen. 

Voetreflexmassage heeft vele voordelen, onder andere: ontspanning en ontstressing - verbetering van de doorbloeding - gemakkelijker en sneller afvoeren van afvalstoffen - zowel behandeling van klachten als preventief.

Professionele voetreflextherapie (ACE gediplomeerd) is heilzaam bij de volgende indicaties:

  • hoofdpijn, migraine
  • spijsverteringsklachten
  • verstoringen in hormoonhuishouding
  • verstoringen in ademhalingsstelsel
  • vermoeidheid, stress, spanningen.

Ook gezonde mensen zullen ervaren dat een voetreflexmassage een zeer weldadige en ontspannende uitwerking heeft.

Voor meer informatie klik op weetjes

Een gehele voetreflexbehandeling duurt ca 60 minuten. De behandeling kan zonodig, binnen een straal van 15 km, ook bij u thuis plaatsvinden (vraag naar de extra voorrijkosten). Wij nemen dan de massagetafel  en masssage-olie mee.

Tarief: 35 euro per behandeling. De voetreflexbehandeling wordt in onze praktijk gecombineerd met de fotonencoherentietherapie (gelijktijdig) en een Zechsal magnesium voetenbad (vooraf). De totale behandeling duurt ca 5 kwartier.

Wij zijn ACE gediplomeerd en bieden een professionele voetreflexmassage.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info